24 oktober 2006

Glöm allt du lärt dig

Glöm Jamie Thomas, Guy Mariano, Eric Koston, Chris Cole, Mark Appleyard och Matt Mumford. Du kan glömma Pat Duffy, Chris Senn, Foppa, Paul Rodriguez och Mike Taylor. Härnäst glömmer du Chris Haslam, Kyle Leeper och Rodney Mullen. Till slut kan du glömma Trainwreck, Andrew Reynolds, Ali Boulala, Geoff Rowley, Arto Saari, Natas, PJ Ladd, Danny Way, Colin McKay, Rob Dyrdek och Josh Kalis. Ja, du kan till och med glömma Jeremy Fuckin' Wray. Det har alltid handlat om Ronnie Creager.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag förstår inte hur det här kan slå Rodney Mullen? Mullen får ju skateboarding att se ut som det är något människan föddes med.

Förresten, min blogs adress är numera mode.republicum.se

Petter sa...

Det handlar om känsla. Om vi gör en jämförelse med musiken, någonting vi båda förstår, är Rodney Mullen en sanslöst duktig hårdrocksgitarrist som gärna briljerar med sina tekniska skills, medan Ronnie Creager är en smooth soul brother som flyter fram längs gatan, han vet att han har tekniken, men behöver inte visa det. För övrigt så är tricken i den här delen någor av det mest sinnessjuka jag har sett. BS Tail 270 flip ut liksom, dessutom helt cleant.