18 juli 2005

Tack P3

P3 spelar bäst musik. Punkt! Dessutom är deras humorprogram sjukt bra. Söndag hela veckan var väldigt bra igår, även om jag alternerade med radiosporten ibland.

Hade glömt bort att "You're the storm" faktiskt är en sjukt bra låt. Sedan har de gjort många tveksamma låtar på senare tid. Cardigans första platta var faktiskt bäst, så sötsliskigt, men så bra, bara så jävulskt bra. "Rise and shine" är fortfarande en av mina favoritlåtar. Senare har de inte gjort mycket bra, men "you're the storm" är faktiskt helt fantastisk. Helt fantastisk.

Annars så gjorde faktiskt Raymond & Maria förra årets sommarsingel. Folk får säga vad de vill om att de inte är precis äkta, jag håller med. men samtidigt kan man undra vem som egentligen är äkta, eftersom det verkar som att så fort det går bra för en artist förlorar den all cred i popvärlden. Vill inte alla sälja skivor, är inte det målet med att spela in musik? Hur som helst är "ingen vill veta var du köpt din tröja" en väldigt fin liten låt, och precis den låt jag behövde halv nio en måndagsmorgon. Och i år spelas den inte lika mycket, så då kanske den får fortsätta vara en fin liten låt och inte bara en sommarplåga.

Inga kommentarer: